Logo
Jernpladsen a/s
Logo
Henning Christensen
Henning Christensen
Direktør

Profil

Vi er en moderne genvindingsvirksomhed, der i snart 50 år har omdannet jern- og metalskrot til nye, værdifulde råvarer.

På vores miljøgodkendte skrotplads indsamles, modtages og sorteres alle former for jern- og metalskrot.

Vi tilstræber at være kundens foretrukne samarbejdspartner, når det handler om effektiv skrotbehandling - under maksimalt trygge miljømæssige forhold.

Derfor stiller vi garanti for en miljømæssig korrekt behandling af Deres skrot med afsæt i, at vi altid er på forkant med den nuværende og kommende miljølovgivning.

Vi lægger vægt på at være en genvindingsvirksomhed for alle dele af samfundet. Derfor kan alle - store, som små - levere eller få en afhentningsordning.

Vi har et princip om, at håndteringstiden er så begrænset som muligt. Derfor er vi bemandet med langt flere medarbejdere end normen er i branchen, ligesom vi også har mange vægte – alt sammen med det mål at gøre din ventetid så begrænset som mulig.

Til at forsøde en evt. ventetid har vi en kundecafé, hvor du kan få en kop kaffe/te med lidt sødt til, læse dagens aviser eller få de sidste nyheder på nettet.

Jernpladsen
Vandtårnsvej 90, 2860 Søborg, Tlf.: +45 3967 7280, E-mail: info@jernpladsen.dk, Åbningstid: Man-Tors: 7.00 - 15.45 Fredag: 7.00 - 14.45